Get Adobe Flash player

U bent hier

Home

Modules

Module Motivatie en Informatie
 
Wij organiseren informatiesessies voor uw spelers, familie, trainersstaf, management,...
Over de invloed van voeding op prestaties
Over de voedingsaspecten in specifieke situaties: herstelperiode, kwetsuur, intensieve stages, voor, tijdens en na de wedstrijd,...
Over oordeelkundig gebruik van voedingssupplementen.
 
Module Screening
 
We maken een profiel van elk van uw spelers, inclusief risico’s – aandachtpunten – aanbevelingen.
 
Module Coaching
 
Voor de spelers ‘at risk’ (meestal op basis van de screening), wordt een individueel begeleidingspakket samengesteld. Na een gedetailleerde assessment wordt een gepersonaliseerd voedingsschema uitgewerkt. De voedigscoach steunt de spelers bij de opvolging ervan.
 
Module Advies
 
Voedingscoach geeft advies aan uw cateraar, de kantine, familie, gastgezinnen,... alle personen die instaan voor de bereiding van de maaltijden van de spelers. Zij hebben immers een belangrijke sleutel in handen.
 
Module Workshop
 
Onderwerpen die worden vermeld in de modules motivatie, informatie en advies kunnen ook praktisch worden geoefend in workshops.
 
Module Jeugd
 
Voor de jeugdspelers is het extra belangrijk om hun gezondheid met de nodige aandacht op te volgen. Bij hen richten we ons vooral op de algemene gezondheid (principes gezonde voeding) en specifieke problemen van de leeftijd (groeispurt, pubertijd, etc...) In deze groep is het engagement van de omgeving doorslaggevend, aan hen wordt dan veel belang gehecht.